Etusivu Uutiset ja sää Tänään Haku Vapaa-aika ElisaTV Mobiiliviihde Koulukaverit
Tänään on torstai 5.3.2015
Elisa Kotiposti

Tervetuloa Elisa Kotipostiin!


Jos kirjautuminen sähköpostiin ei onnistu, tarkista ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun mahdolliset huoltokatkot ja häiriötilanteet. Apua ja ohjeita löydät Elisan asiakastukisivustolta.


Webmail-palvelu uudistuu 9.3.2015!


Webmail-palvelu uudistuu maanantaina 9.3.2015. Uudistuksen yhteydessä tämä Webmail-palvelu suljetaan ja osoite webmail.kolumbus.fi ohjataan suoraan uuteen Elisa Webmail -palveluun. Voit aloittaa uuden Webmail-palvelun käytön jo nyt osoitteessa https://webmail.elisa.fi/. Kirjaudu uuteen Webmail-palveluun sähköpostiosoitteellasi ja postilaatikkosi salasanalla. Sähköpostilaatikon tunnuksella kirjautumista ei ole enää tueta. Ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä nykyinen osoitekirjasi kopioidaan uuteen palveluun.

Käyttövinkki: Jos et kirjautumisen jälkeen näe kaikkia postilaatikkosi kansioita ja niissä olevia viestejäsi, valitse vasemman laidan kansionäkymän alalaidasta ratas-kuvakkeesta "Kansioiden hallinta" ja valitse näkyviin tällä hetkellä mahdollisesti piilossa olevat kansiot.


Varo huijausviestejä ja -sivuja!

Elisan, Saunalahden ja Kolumbuksen nimissä lähetetään paljon huijausviestejä. Niissä usein kysytään sähköpostin tunnusta ja salasanaa tai pyritään ohjaamaan sivulle, jossa niitä kysytään. Elisa ei koskaan kysy tunnuksia tai salasanoja sähköpostilla. Selaimella sähköpostiin mennessä tai siellä ollessa kannattaa tarkistaa, että osoitekentän teksti alkaa kirjaimilla https. Itse osoite alkaa webmail.kolumbus.fi/ tai webmail.saunalahti.fi/. Jos näin ei ole, et ole Elisan sähköpostissa.

Sisäänkirjautuminen

2015-01-22 11:34:51 Tiedostot salaavaa haittaohjelmaa levitetty sähköpostiviestein

2014-09-29 09:09:51 Kokeile uutta webmail-palvelua!

2014-04-11 16:35:04 Elisa tarkastanut palvelimensa Open SSL-kirjaston haavoittuvuuden varalta